ez_08-08-22_holbøll_3488[1]


​Om os

​S.E.G Miljø A/S blev grundlagt af Svend Erik Jensen i 1989, hvor virksomhedens navn dengang  var Svend Eriks grundvandssænkning. Hovedvægten af arbejdet var lagt på alle løsninger indenfor grundvandssænkning.

I 1992 begyndte virksomheden at beskæftige sig med miljøboringer, som var en naturlig fortsættelse ud fra kendskabet til jordprofiler. 

I 2004 overgik virksomheden til aktieselskab, og blev i den forbindelse omdøbt til S.E.G Miljø A/S. 

I forbindelse med et generationsskifte, overdrager Svend Erik virksomheden til Benny Petersen i 2014

Virksomheden består i dag af 10 ansatte, som alle har en vigtig funktion for S.E.G Miljø A/S. Vi håndterer alle opgaver med samme ekspertise og grundighed, uanset om opgaven er stor eller lille. Vi er dygtige og erfarne borefolk, der igennem en årrække har leveret kvalitets arbejde til en stor mænge tilfredse kunder.

I S.E.G Miljø A/S er vi stolte af vores håndværk. Vi værner om vores gode navn, ved at give kyndig vejledning i forhold til opgavernes art, vi er punktlig og yder gerne en ekstra indsats for at kunne varetager akutte opgaver. Vi er en  troværdig og reel samarbejdspartner.

Ejerskab

I 2021 indgik SEG Miljø et samarbejde med vores mangeårige kunde og samarbejdspartner Holbøll A/S

I dag er SEG Miljø et selvstændigt datterselskab, ejet af anlægsentreprenøren Holbøll. 

Ejerskabet har ingen indflydelse på måden vi driver firmaets kernekompetencer, eller hvilke samarbejder vi indgår med vores kunder. Vi tilbyder vores service til både den lille, lokale entreprenør og den store entreprenør, hvor vores service i nogle tilfælde er en støttefunktion til firmaets egen grundvandsafdeling.

SEG Miljø og Holbøll indgik et samarbejde, fordi vi deler de samme værdier for entreprenørånd og samarbejde. Vi har en fælles vision for, hvordan og i hvilken retning SEG Miljø skal udvikle sig. Holbøll støtter os på denne rejse, ved at løfte de udviklingsprojekter og nye forretningsområder, som vi ønsker at forfølge.

Benny fortalte i 2022: ”Jeg er helt vild med den udvikling, vi er i gang med nu. Mine evner rakte kun til at vedligeholde det firmaet allerede var og kunne. Hvis vi skulle blive til mere, var der brug for nye kræfter.”

Vi glæder os til rejsen. 

 ​

ez_08-08-22_holbøll_3475

​Firma

SEG Miljø A/S

CVR: 25770781​

​Adresse

Lov Enghavevej 26

4700 Næstved​

​Kontakt

​​Tlf.: 55 99 07 90 / 22 32 09 97

E-mail: seg@segmiljoe.dk

Bogholderi: faktura@segmiljoe.dk